Audi безкоштовно збільшить пробіг своїх електромобілів

2
Лис
2021

Сучасна війна виробників автомобілів, які обладнані електро двигунами, ведеться за відстань, яку може проїхати транспортний засіб на одному заряді батареї.

В середньому, можемо говорити, що електромобіль зразка 2020-21 років на одному заряді може проїхати 300-400 км. на одному заряді.

Також можемо констатувати, що сучасні електромобілі (хоч справедливо зазначити, що й автомобілі на звичних двигунах внутрішнього згоряння також), працюють за принципом смартфона.

Декілька років тому, під час урагану в одному із штрафів США, повідомлялося, що Tesla дистанційно збільшила ємність акумуляторів на своїх авто для того щоб їх користувачі могли безпечно евакуюватися з місця де вирувала природа.

Тепер же надійшло повідомлення, що Audi, через оновлення свого програмного забезпечення збільшує ємність акумуляторів, які встановлені на їх автомобілях моделей E-Tron. Таке оновлення безкоштовне і доступне не тільки доя нових моделей, але й для автомобілів з 2018 року випуску.

Таке оновлення додає всього 20 км. пробігу і збільшується до 441 км. на одному заряді. Крім цього, дистанційно змінюється робота переднього електродвигуна, який при малих навантаженнях зможе повністю відключатися, тим самим зменшуючи використання енергії.

Варто зауважити, що можливість оновлення програмного забезпечення на автомобілях, добавляти певні опції авто за підпискою з‘явилися і на автомобілях з двигунами внутрішнього згорання.

Раніше АвтоЮрист розповідав все про автоматичну фіксацію порушень ПДР.

Оскарження штрафів за порушення ПДР
Справи про повернення водійських прав
Кримінальні справи ДТП (ст. 286 КК)

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ розслідування ДТП, ✔ підготовка документів в поліцію, в суд, позовна заява, апеляційна скарга, касаційна скарга ✔ захист у кримінальному провадженні по ст. 286 КК (ДТП з потерпілими), ✔ участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про повернення водійських прав, ✔ справи про стягнення матеріальної і моральної шкоди та ін.

Адвокат по кримінальних справах Богдан Глядик

Телефонуйте: 067 157-24-14 (після 20.00 – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Twitter і канал YouTube, а також на наш Telegram-канал

Використання матеріалів з сайту GLYADYK.COM.UA для використання в публікаціях дозволяється лише за наявності прямого активного посилання на джерело