Позбавлення водійських прав за перевищення швидкості

26
Жов
2021

Перевищення дозволеної і безпечної швидкості руху є головною причиною виникненя дорожньо-транспортних пригод в Україні. Без настання тяжких наслідків, порушникам загрожує тільки штраф.

Однак, у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає позбавлення водійських прав за перевищення швидкості руху більше як на 50 км/год. від дозволеної в населених пунктах.

Пропонується за перевищення дозволеної швидкості руху більше як на 50 км/год. в межах населеного пункту, позбавляти права керувати транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців. Сьогодні за таке порушення передбачено штраф – 1700 грн.

Якщо ж швидкість буде перевищена на 70 км/год. від дозволеної, порушнику загрожуватиме позбавлення водійських прав на строк від 6 місяців до одного року.

Раніше АвтоЮрист розповідав все про автоматичну фіксацію порушень ПДР.

Оскарження штрафів за порушення ПДР
Справи про повернення водійських прав
Кримінальні справи ДТП (ст. 286 КК)

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ розслідування ДТП, ✔ підготовка документів в поліцію, в суд, позовна заява, апеляційна скарга, касаційна скарга ✔ захист у кримінальному провадженні по ст. 286 КК (ДТП з потерпілими), ✔ участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про повернення водійських прав, ✔ справи про стягнення матеріальної і моральної шкоди та ін.

Адвокат по кримінальних справах Богдан Глядик

Телефонуйте: 067 157-24-14 (після 20.00 – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Twitter і канал YouTube, а також на наш Telegram-канал

Використання матеріалів з сайту GLYADYK.COM.UA для використання в публікаціях дозволяється лише за наявності прямого активного посилання на джерело