Плата за користування дорогами порушує права громадян

19
Чер
2019

Європейський суд розглянув справу за скаргою Австрії до ФРН, в якій Австрія просила визнати дискримінаційним дорожній збір за користування німецькими автобанами, який уряд Німеччини планував запровадити з 2019 року.

У суперечці Суд став на сторону Австрії та визнав, що даний збір буде дискримінаційним стосовно громадян ЄС, не громадян ФРН.

Суть в тому, що німецьким водіям даний збір планувалося компенсувати через знижений податок на транспортні засоби. Натомість усім іншим не передбачалося жодних компенсацій.

У Німеччині планували отримувати від користування автобанами близько 500 млн. євро в рік. Водії повинні були б купувати спеціальні стікери, які мали б діяти 10 днів, два місяці або один рік. Вартість такого пропуску залежала б від розміру транспортного засобу, обсягу викидів CO2 в атмосферу.

Раніше АвтоЮрист розповідав, що українські дороги стануть меншими.

Оскарження штрафів ПДР
Повернення водійських прав
Виїзд адвоката на місце ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, позовна заява ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, затримання, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
https://www.Facebook.com/AutoYrist, https://www.Instagram.com/AutoYrist, https://www.Twitter.com/AutoYrist та канал https://www.YouTube.com/BogdanGlyadyk