Мер Києва приїхав на інавгурацію президента на велосипеді

20
Тра
2019

З самого ранку, в день інавгурації президента України, центральна частина Києва перекрита для проїзду автомобілів.

Мер Києва Віталій Кличко, у зв’язку із обмеженням руху, приїхав У Верховну Раду, де складав присягу Президента України Володимир Зеленський, приїхав на велосипеді.

Такий вид транспорту як велосипед є досить популярним для європейських політиків. Зокрема, на велосипеді добирається на роботу Борис Джонсон, британський парламентарій, екс міністр закордонних справ Велокобританії.

На велосипеді роз’їжджав і новий президент України. Герой Володимира Зеленського у фільмі про президента також відмовлявся від кортежів та віддавав перевагу їздити в адміністрацію президента на велосипеді.

Можливо з часом український політикум також пересяде на такий транспорт. Можемо змусити, що це б дало поштовх для розвитку велотранспорту в Україні в цілому.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, в день інавгурації президента перекрили вулиці Києва.

Кримінальна справа ДТП
Повернення водійських прав
Оскарження штрафів

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist, Twitter.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk