ДТП Харків: водій зник з місця аварії

4
Кві
2019

ДТП відбулася у Харкові на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. Повідомляється, що водій Lexus порушив вимоги дорожнього знаку, здійснив поворот ліворуч в результаті чого відбулася ДТП з транспортним засобом Deawoo. Після зіткнення водій японця зник з місця ДТП.

Патрульним поліцейським вдалося встановити місцезнаходження водія Lexus неподалік від місця ДТП. Повідомляється, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Більше того, водій продовжував розпивати спиртні напої й в присутності поліцейських.

Щодо водія складено матеріали про притягнення його до адміністративної відповідальності:

– згідно ст. 124 КУпАП – Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів передбачена відповідальність у виді штрафу або позбавлення водійських прав на рік.

– згідно ст. 122-4 КУпАП – Залишення місця ДТП – штраф, громадські роботи або адміністративний арешт.

– згідно ст. 130 КУпАП – Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – штраф 10200 грн., позбавлення водійських прав на рік.

Раніше АвтоЮрист розповідав, яка кримінальна відповідальність за ДТП з потерпілими.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа по ДТП
Адміністративні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: www.Facebook.com/AutoYrist, www.Instagram.com/AutoYrist та канал www.YouTube.com/BogdanGlyadyk