ДТП за участю шести автомобілів, двох постраждалих госпіталізували

31
Бер
2019

Вночі, у столиці на проспекті Валерія Лобановського, водій німецького позашляховика BMW X6 на швидкості виїхав на зустрічну смугу для руху транспортних засобів. В результату такого виїзду були пошкоджені, окрім німця, Chevrolet Lacetti, Lada Kalina, Mitsubishi Lancer, Renault Logan, Daewoo Nexia.

Водій BMW та пасажири з місця ДТП зникли, покинувши понівечений автомобіль.

В результаті ДТП травми отримали водій Deawoo та пасажир Chevrolet. Їх було госпіталізовано з травмами. На місці автопригоди працює СОГ, здійснюється огляд місця ДТП, проводився допит свідків, встановлювалися усі обставини ДТП.

Згідно ч.1 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження передбачено штраф від 3400 до 8500 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Згідно ч. 2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження, або призвело до смерті передбачена кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше АвтоЮрист розповідав про штраф за ненадання поліцейському полісу автострахування.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа по ДТП
Адміністративні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk

Адвокат Богдан Глядик (кримінальні справи)hliadyk.com