Більше 25 автомобілів потрапили в ДТП поблизу Києва

29
Бер
2019

При в’їзді у Київ зі сторони Борисполя, в ніч з 27 на 28 березня в ДТП потрапило 19 автомобілів. Місце ДТП зайняло близько 500 метрів в довжину. Одна з причин ДТП -зниження температури повітря, в результаті чого дорога покрилася кригою.

На час оформлення ДТП та очищення місця аварії було повністю перекрито рух. На місці працювали медики, патрульна поліція. Огляд місця ДТП, з’ясуванням обставин займалися співробітники слідчо-оперативної групи. Трьох постраждалих було госпіталізовано.

На цій же автомагістралі днем раніше відбулася ще одна дорожня аварія, яка фактично складалася з трьох ДТП, учасниками якої стало 9 автомобілів. Як повідомляється, потерпілих у цій автотрощі не було. Співробітниками патрульної поліції було складено протокол про адміністративне правопорушення відносно двох водіїв. Ще два автовласники розібралися за допомогою європротоколу.

Якщо в ДТП потерпілі отримають травми середньої тяжкості, винному загрожує кримінальна відповідальність згідно статті 286 Кримінального кодексу України до трьох років обмеження волі.

Якщо ж у ДТП потерпілих нема, для винного водія передбачена адміністративна відповідальність у виді або штрафу, або позбавлення водійських прав на рік.

Раніше АвтоЮрист розповідав чи є відповідальність за несезонні шини.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа по ДТП
Адміністративні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), справи про позбавлення водійських прав та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk

Адвокат по кримінальних справахhliadyk.com