ДТП на Миколаївщині: 8 загиблих

1
Січ
2019

В перший день нового 2019 року, в дорожньо-транспортній пригоді у Миколаївській області, в результаті зіткнення автомобіля Opel та Mazda загинуло вісім людей, у т.ч. троє дітей. Також тяжкі травми отримали восьмирічна дівчинка та доросла жінка, яких госпіталізовано.

Слідчо-оперативна група, яка працює на місці трагедії встановлює обставини ДТП, фіксує інформацію, зокрема, здійснюючи огляд місця ДТП.

Відомості про кримінальне провадження внесено в ЄРДР за ч. 3 ст. 286 КК України, що передбачає кримінальну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, в результаті чого загинуло декілька осіб.

Кримінальний кодекс передбачає за таке ДТП кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років.

Раніше АвтоЮрист розповідав про огляд місця ДТП у кримінальному провадженні.


Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальні справи по ДТП
Адміністративні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, експертиза по ДТП тощо), справи про позбавлення водійських прав та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 08.00 – Viber, WhatsApp, Telegram), 099 538-60-47 або 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk

Адвокат по кримінальних справахhliadyk.com