В дорожньо-транспортній пригоді загинули військовослужбовці

10
Січ
2018

На Львівщині поблизу Новояворівська відбулася ДТП за участі військовослужбовців. Про це повідомили в Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

Як повідомляється один пасажир в результаті аварії загинув. Одного водія доставлено у Новояворівську районну лікарню до реанімаційного відділення з тяжкими травмами.

Місце ДТП оглядає слідчо-оперативна група (СОГ), Військова служба правопорядку (ВСП). За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження згідно ч. 2 ст. 286 КК України.

Частина друга статті 286 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність за Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіло тяжке тілесне ушкодження. Винному у вчинені зазначеного злочину загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Попередньо зазначають, що зіткнення відбулося у зв’язку із тим, що автомобіль Mitsubishi виїхав на зустрічну смугу, в якій рухалися військовослужбовці. Встановлено, що водій Mitsubishi перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Раніше АвтоЮрист розповідав про експертизи при ДТП.

Кримінальні справи по ДТП
Виїзд адвоката на місце ДТП
Адвокат по ДТП

Консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47