Притягати до відповідальності за нетверезе водіння встигатимуть

24
Тра
2017

Задля усунення перешкод у притягненні до відповідальності водіїв, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння у Верховній Раді зареєстрували спеціальний законопроект.

Відзначається, що часто суди не встигають розглянути справу у відведений тримісячний строк. У зв’язку із цим правопорушників звільняють від будь якої відповідальності. Ще однією причиною уникнення відповідальності водіїв, які керували авто у нетверезому стані або відмовилися від проходження огляду на стан сп’яніння називають віднесення такого правопорушення суддями до малозначних.

Зареєстрована в Раді ініціатива пропонує збільшити строк розгляду в суді справ про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності з трьох місяців до шести місяців. Що ж стосується малозначності, автори законопроекту просять встановити чітку заборону відносити керування автомобілем у стані сп’яніння до малозначних правопорушень.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що змінені правила проїзду перехресть із круговим рухом вступили в дію.

Адвокат по ДТП
Повернення водійських прав
Стягнення шкоди

Юридична консультація, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР, а також юридичний супровід господарської діяльності у сфері перевезення пасажирів та перевезення вантажів автомобільним транспортом, отримання дозвільних документів, врегулювання договірних, трудових відносин, ведення судових спорів, захист у кримінальних справах, супровід угод та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47