Водіїв штрафуватимуть за несплату послуг з паркування автомобіля

7
Лис
2016

Слідкувати за дотриманням правил зупинки, стоянки, а також паркування будуть спеціальні інспектори, уповноважені на це органами місцевого самоврядування. Їм також дадуть повноваження на евакуацію транспортних засобів.

Shtrf_gaiЗареєстрований в Раді законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» пропонує, що фіксація правопорушень буде здійснюватися обов’язково в режимі фото/відеофіксації. Це передбачатиме здійснення уповноваженою посадовою особою фото/відеофіксації обставин порушення правил зупинки, стоянки та/або паркування транспортних засобів, а саме: дати, часу (моменту), місця розташування транспортного засобу по відношенню до нерухомих об’єктів та/або географічних координат, інших ознак наявності складу адміністративного правопорушення, передбаченого у відповідній статті Особливої частини Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також нормативний акт пропонує уповноважити інспекторів з паркування, яких призначатиме орган місцевого самоврядування, здійснювати необхідні дії для евакуації транспортних засобів, які створюють небезпеку дорожньому руху.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що депутати взялися за автоматичну фіксацію порушень вимог ПДР.

Адвокат по ДТП
Стягнення шкоди
Оскарження штрафів ПДР

Юридична консультація з питань позбавлення права керувати транспортними засобами, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, ввезення транспортних засобів в Україну (у т.ч. по Стамбульській конвенції, митне оформлення та реєстрація транспортного засобу), оскарження транспортного податку, повернення раніше сплаченого транспортного податку, отримання дозволу на продаж, а також з усіх інших юридичних питань.

Телефонуйте: 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47