Як користуватися кримськими автомобілями на материку вирішують в Уряді

12
Бер
2016

В Кабміні обдумують шляхи вирішення проблеми, пов’язаної із користуванням транспортними засобами перереєстрованими в Криму за правилами окупанта. Створена спеціальна робоча група.

GLYADYK.COM.UA_AutoYrist_registracia_tsЯк одна із версій вирішення проблеми, пропонується забезпечити на пунктах пропуску можливість автовласникам здати номерні знаки російського зразка та отримати тимчасові реєстраційні номерні знаки України.

Отримати українські номери зможуть ті автовласники, які придбали автомобіль та реєстрували його раніше за правилами реєстрації транспортних засобів, що діють в Україні. Інформація перевірятиметься за VIN-номером транспортного засобу.

За розпорядженням окупаційної влади Криму, автовласники зобов’язані перереєструвати автомобілі з українськими номерами до 01 квітня цього року. Однією із причин такого рішення, є на сьогодні неможливість стягнення транспортного податку.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що суди продовжують скасовувати податок з розкішних автомобілів.

Повернення водійських прав
Допомога при ДТП
Стягнення шкоди

Юридична консультація з питань оскарження штрафів за порушення ПДР, позбавлення права керувати транспортними засобами, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, ввезення транспортних засобів в Україну (у т.ч. по Стамбульській конвенції), реєстрації транспортних засобів, оскарження транспортного податку, а також з усіх інших юридичних питань, пов’язаних із автомобільним транспортом надається також по телефону 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47