Отримання страхового відшкодування буде залежати від автовласників

19
Сер
2015

В МТСБУ планують пілотний проект по прямому врегулюванню страхових випадків у межах обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Про це повідомляє Капітал.

car_insuranceЗ початку наступного року, при умові, що в МТСБУ отримають згоду від 10 і більше страхових компаній, постраждалий водій звертатиметься за виплатою страхового відшкодування у страхову компанію, з якою він уклав договір страхування. Страхова компанія здійснюватиме виплату своєму клієнту, а потім отримуватиме компенсацію від МТСБУ. В МТСБУ ж з’явиться право вимагати компенсацію у страхової компанії, з якою уклав договір винний у ДТП водій.

Обираючи страхову компанію, укладаючи договір страхування автовласники будуть зацікавлені в обранні надійного страховика. Адже саме ця страхова компанія буде здійснювати виплату, якщо водій потрапить в ДТП, в якій винним буде інший водій.

Щодо цивільної відповідальності автовласників

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що страхове відшкодування зросте у двічі до кінця року.

Юридична консалтингова компанія BGP пропонує не тільки найкращий правовий захист автовласника. Ми також пропонуємо Вам обрати найнадійніший страховий продукт. У нас Ви можете укласти договір обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів (ОСАЦВ, автоцивілка), добровільного автострахування КАСКО, а також добровільного страхування цивільної відповідальності автовласників. Ми самі користуємося і пропонуємо Вам страховий продукт страхової компанії №1 у світі – AXA Страхування.

Для отримання детальної інформації, розрахунку вартості телефонуйте нам (067) 157-24-14, (099) 538-60-47, (093) 602-83-47, або залиште Ваш номер телефону і ми самі Вам подзвонимо.