Послуги з паркування у столиці можна оплатити лише безготівково

10
Сер
2017

Починаючи з 10 серпня за послуги з паркування у столиці можна оплатити лише у безготівковій формі. Відповідні платежі можна зробити або через паркомат, який обов’язково повинен бути на паркові, або за допомогою СМС. Ще одним варіантом оплати є придбання місячного абонементу на паркування. У вихідні та святкові дні паркування повинно бути безкоштовним.

Якщо у водіїв вимагатимуть сплатити послуги з паркування готівкою, у столичній владі рекомендують повідомляти про це за телефоном 102.

Таке рішення прийняла міська влада столиці після призначення нового очільника КП «Київпарктранссервіс», який одразу ж звільнив 400 паркувальників.

Нагадаємо, що у Верховній Раді у першому читанні підтриманий законопроект, який дозволятиме притягати до відповідальності порушників правил паркування, а також ініціювати евакуацію транспортних засобів, спеціально створеною службою, в яких працюватимуть так звані інспектори з паркування.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що за паркування на місцях для інвалідів евакуйовуватимуть авто.

Варто зазначити, що проблема паркування, особливо у столиці, є досить актуальною. Багато водіїв, попри наявність пустих місць на платних стоянках, залишають автомобілі у недозволених місцях, створюючи перешкоду та небезпеку дорожнього руху. Через припарковані на пішохідних переходах або поруч з переходами автомобілі часто під колеса потрапляють пішоходи. Недотримуючись правил паркування та безпеки руху водії потрапляють в аварії на автостоянках.

Адвокат по ДТП
Повернення водійських прав
Стягнення шкоди

Юридична консультація, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР, а також юридичний супровід господарської діяльності у сфері перевезення пасажирів та перевезення вантажів автомобільним транспортом, врегулювання договірних, трудових відносин, ведення судових спорів, захист у кримінальних справах, супровід угод та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47