ДТП в Харкові: потерпілих госпіталізували

5
Чер
2019

ДТП з потерпілими у Харкові за участю трьох автомобілів, у т.ч. й за участю маршрутки. Травми отримало 15 осіб. Десятеро доставлено до лікарні. Про загиблих не повідомляється.

Водій маршрутки виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з вантажним бусом, який від удару перекинуло на бік. При падінні, вантажний бус також зачепив легковий автомобіль, який в цей час рухався поруч.

Як вдалося встановити, маршрутка здійснювала нелегальні пасажирські перевезення.

На місці аварії працюють співробітники патрульної поліції. Слідчі здійснюють огляд місця ДТП, фіксують слідову та іншу інформацію, опитують свідків. Також повідомляється, що правоохоронцями уже вилучено відеозапис із камер спостереження автозаправки, яка знаходиться поруч з місцем ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Згідно ч. 1 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до завдання потерпілим травм середньої тяжкості, передбачена кримінальна відповідальність у виді обмеження волі до трьох років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами.

Згідно ч. 2 ст. 286 КК України порушення правил безпеки дорожнього руху, наслідком чого стало отримання потерпілими тяжких травм передбачає кримінальне покарання у виді позбавлення волі до 8 років.

Раніше АвтоЮрист розповідав про огляд місця ДТП у кримінальному провадженні.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа ДТП (ст. 286 КК України)
Адміністративні справи ДТП (ст. 124 КУпАП)

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, затримання, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
https://www.Facebook.com/AutoYrist, https://www.Instagram.com/AutoYrist, https://www.Twitter.com/AutoYrist та канал https://www.YouTube.com/BogdanGlyadyk