ДТП з потерпілими у Черкаській області

26
Тра
2019

Поблизу Консунь-Шевченківське відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів, в результаті якої загинуло двоє, ще двоє, у т.ч. зовсім маленька дитина отримали тяжкі травми.

Водія одного з автомобілів госпіталізували з тяжкими травмами. В Черкаську обласну дитячу лікарню також госпіталізували дворічну дитину.

На місці аварії працюють співробітники слідчо-оперативної групи, які встановлюють обставини ДТП, опитують свідків, фіксують слідову інформацію тощо.

По факту ДТП вносяться відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Згідно ч. 3 ст. 286 КК України, за порушення вимог правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до загибелі двох і більше осіб, винному загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Раніше АвтоЮрист розповідав про огляд місця ДТП у кримінальному провадженні.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа ДТП (ст. 286 КК України)
Адміністративні справи ДТП (ст. 124 КУпАП)

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, затримання, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist, Twitter.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk