Сотня, яка слідкує за автомобілістами на дорозі

14
Тра
2019

Як повідомили в Патрульній поліції, на автомобільних дорогах України за дотриманням водіями швидкісних режимів слідкує сто приладів вимірювання швидкості TruCAM.

Усі ділянки доріг, на яких здійснюється фіксація швидкості, позначені на спеціальній карті. Крім цього, попереду «постів» встановлені відповідні дорожні знаки. Також, поруч із поліцейським, який здійснює фіксацію швидкості, повинен стояти автомобіль Патрульної поліції з увімкненими проблисковими маячками.

Нагадаємо, що за перевищення дозволеної швидкості руху більше як на 20 км/год. передбачений адміністративний штраф в розмірі 255 грн. Якщо дозволену швидкість перевищити більше як на 50 км/год, штраф складатиме 510 грн.

Однак, у Верховній Раді уже зареєстрований законопроект, який передбачає збільшення штрафу за перевищення швидкості до 3400 грн.

В Україні, швидкість руху у населених пунктах не повинна перевищувати 50 км/год.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що для столичних водіїв готують швидкісний сюрприз.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа ДТП (ст. 286 КК України)
Оскарження штрафів ПДР

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist, Twitter.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk