Позбавлення водійських прав в незалежності від статусу

10
Тра
2019

Позбавлення права керувати транспортними засобами на шість місяців і штраф 750 фунтів за розмови по мобільному телефону за кермом. Суд не звернув увагу на статус порушника.

У Великобританії до відповідальності притягнули відомого екс-футболіста Девіда Бекхема. Перехожий зафіксував як Девід Бекхем, керував своїм Bentley, тягнучись в заторі та розмовляв по телефону.

За такі дії знаменитість покарали позбавленням водійських прав та штрафом.

В Україна також передбачена адміністративна відповідальність за користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук – штраф 425 грн.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що позбавлення водійських прав загрожує водію президента.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Оскарження штрафів ПДР
Повернення водійських прав

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist, Twitter.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk