Суд в Одесі обрав запобіжний захід водію BMW

4
Кві
2019

Київський районний суд м. Одеси обрав водію престижного позашляховика запобіжний захід у виді тримання під вартою.

В останній день березня водій транспортного засобу BMW X5 рухаючись у населеному пункті виїхав за межі проїзної частини і здійснив наїзд на двох пішоходів. В результаті такого наїзду одна жінка загинула на місці, ще одну жінку госпіталізували з тяжкими травмами. Як встановлено, водій позашляховика керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

До суду надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у виді тримання під вартою. Суд, розглянувши зазначене клопотання його задовольнив та застосував до водія запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Водія BMW X5 підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Частиною другою статті 286 КК України передбачена кримінальна відповідальність за порушення водієм правил безпеки дорожнього руху, внаслідок чого загинула людина – позбавлення волі строком від трьох до восьми років з можливим додатковим покаранням – позбавлення права керувати транспортними засобами до трьох років.

Раніше АвтоЮрист розповідав про експертизи по ДТП.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальна справа по ДТП
Адміністративні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: www.Facebook.com/AutoYrist, www.Instagram.com/AutoYrist та канал www.YouTube.com/BogdanGlyadyk