У ЄС досягли домовленості щодо підвищення безпеки дорожнього руху

27
Бер
2019

Регламент, який передбачає заходи по підвищенню рівня безпеки дорожнього руху у Європі попередньо погодили в Європарламенті, Єврокомісії та Раді Європейського Союзу.

Повідомляється, що в Європі досягнуто попередньої угоди щодо перегляду загальних правил безпеки дорожнього руху. З 2022 року нові технології безпеки стануть обов’язковими для європейських транспортних засобів, щоб захистити життя пасажирів, пішоходів і велосипедистів.

Зокрема передбачається, що з 2022 року усі автомобілі, які продаються на території Європейського Союзу повинні бути обладнані т.з. “чорними скриньками”, а також системами утримання транспортних засобів у смузі руху.

Дані із таких систем можна буде використовувати щоб аналізувати обставини ДТП. Також, як повідомляється, це у свою чергу дозволить зменшити кількість ДТП, вберегти від травмувань у дорожніх аваріях близько 140000 людей, а також відвернути близько 25 тис. смертей.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що кількість TruCAM на автодорогах знову збільшують.

Адвокат по ДТП
Повернення водійських прав
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката по ДТП, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), справи про позбавлення водійських прав та ін.

Телефонуйте: 067 157-24-14 (після 20.00 – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist і канал YouTube.com/BogdanGlyadyk.

Адвокат по кримінальних справахhliadyk.com