Київський районний суд міста Харкова виніс вирок Зайцевій і Дронову

26
Лют
2019

Минулого тижня у резонансній справі по ДТП у м. Харкові за участі автомобілів Лексус, яким керувала Зайцева і Фольксваген, під керуванням Дронова відбулися дебати – заключний етап розгляду цієї справи в суді першої інстанції. Після того як суддя вислухав підозрюваних та їх захист, сторону обвинувачення, потерпілих, він видалився до нарадчої кімнати приймати рішення.

26 лютого суддя зачитав вирок. І Дронов, і Зайцева визнані винними. До обох застосовано максимально можливу міру покарання – позбавлення волі на десять років з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Варто зазначити, що водій Фольксвагена з часу ДТП, яке відбулося в середині жовтня 2017 року жодного разу не визнавав своєї вини у цій ДТП. Натомість Олена Зайцева свою вину визнала згодом після трагедії, в якій загинуло шестеро людей.

На думку суду, вина обох учасників ДТП однакова. Однак незважаючи на низку пом’якшуючих обставин, суд застосував до Зайцевої максимальну міру покарання.

Сторони можуть оскаржити вирок протягом тридцяти днів.

Раніше АвтоЮрист розповідав про те, яка кримінальна відповідальність за ДТП з потерпілими.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальні справи по ДТП
Адміністративні справи по ДТП

✔ Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ страхові спори, ✔ стягнення шкоди, завданої при ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 – Viber, WhatsApp, Telegram)