У Харкові завершився суд над Зайцевою

20
Лют
2019

Суддя, який розглядав справу по ДТП у Харкові за участі Зайцевої і Дронова пішов у нарадчу кімнату для прийняття рішення по справі.

19 лютого завершилося судове слідство по резонансній дорожній аварії, яка у жовтні 2017 року відбулася у м. Харків за участі автомобіля Lexus, яким керувала Олена Зайцева і автомобіля Volkswagen під керуванням Геннадія Дронова.

Олена Зайцева визнала свою вину повністю та зазначила, що щиро розкаюється у скоєному. Також Зайцева визнала цивільні позови, подані потерпілими у даному кримінальному провадженні і зазначила, що разом із своєю сім’єю буде прикладати зусилля щоб виконати претензії.

Також обвинувачена зазначила, що ніколи більше не керуватиме транспортними засобами.

Захисник Олени Зайцевої натомість зазначила, що, незважаючи на визнання її клієнтом вини, вважає, що вина Дронова у цій ДТП є більшою.

Обвинувачення просить для обох учасників ДТП максимальну міру покарання, яка передбачена ч. 3 ст. 286 КК України у виді позбавлення волі на 10 років.

Повідомляється, що вирок по цій кримінальній справі буде оголошено через тиждень.

Раніше АвтоЮрист розповідав про кримінальну відповідальність за ДТП з потерпілими.

Виїзд на місце ДТП
Кримінальні справи по ДТП
Адвокат по ДТП

Юридична консультація адвоката, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ стягнення матеріальної шкоди та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram)