Увага! Поліцейські знову будуть штрафувати за таке порушення ПДР

27
Вер
2018

За нововведеннями у сфері адміністративної відповідальності за порушення правил стоянки і зупинки, можемо забути про ще одну обов’язкову сезону зміну, згідно вимог Правил дорожнього руху.

Згідно пункту 9.8 Правил дорожнього руху, з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах під час руху поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар.

За порушення зазначеної вимоги Правил дорожнього руху, патрульні поліцейські притягають водіїв до адміністративної відповідальності згідно частини 2 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, накладаючи штраф, розмір якого 425 грн.

Раніше АвтоЮрист розповідав, що народні депутати підтримали підвищення штрафу з 51 грн. до 850 грн. за не користування пасками безпеки, мотошоломами.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адміністративні справи по ДТП
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях, справи про позбавлення водійських прав, стягнення матеріальної і моральної шкоди, завданої при ДТП, страхові спори та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47