Уряд змінив порядок реєстрації транспортних засобів

3
Вер
2018

Знімати автомобіль з обліку більше не потрібно. Кабінет Міністрів України вніс зміни у Постанову про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів.

Внесеними змінами скасовується необхідність знімати автомобіль з обліку при його відчуженні. Відтепер транспортний одразу ж буде реєструватися на нового власника.

Також змінами доповнено перелік документів, які підтверджують правомірність отримання автомобіля. До наявного списку додано договір купівлі-продажу авто, укладений в результаті проведення аукціону, електронних торгів.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що депутати підтримали кримінальну відповідальність за нетверезе водіння.

Виїзд адвоката на ДТП
Повернення водійських прав
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях, справи про позбавлення водійських прав, стягнення матеріальної і моральної шкоди, завданої при ДТП, страхові спори та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47