У Чернігівській області в ДТП загинуло четверо пасажирів легковика

4
Лип
2018

Зранку, 04 липня у Чернігівській області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю ТЗ Газель та Джилі. В результаті зіткнення усі пасажири «китайця» загинули: троє – на місці, ще одного терміново доправили у медичний заклад, однак пасажир загинув.

Госпіталізували також пасажира Газелі. Водій мікроавтобуса в медичний заклад не доставлявся.

Попередньо повідомляється, що легковик виїхав на зустрічну смугу для руху, в результаті відбулося зіткнення. На місці дорожньої аварії працює слідчо-оперативна група. Слідчі фіксують необхідну інформацію для того щоб встановити усі обставини трагедії: здійснюється огляд місця ДТП, фіксуються уламки, осипи, гальмівні сліди, опитуються свідки ДТП тощо. Транспортні засоби-учасники ДТП будуть дослідженні на наявність несправностей. Крім цього, на досудовому слідстві будуть проводитися трасологічна та автотехнічна експертизи.

За даним фактом слідчими внесено відомості в ЄРДР за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Якщо слідством буде встановлено вину в ДТП водія Газелі, йому загрожуватиме позбавлення волі строком до десяти років.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що народні депутати підтримали криміналізацію водіння транспортних засобів у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Виїзд адвоката на ДТП
Адвокат по ДТП (ст. 124 КУпАП)
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката, стягнення завданої матеріальної та моральної шкоди, страхові спори, підготовка документів (заяв, скарг, претензій), представництво в судах, справи про повернення водійських прав, захист у кримінальних провадженнях та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47