Нетверезий співробітник МВС здійснив смертельну ДТП

2
Тра
2018

У Харківській області співробітник МВС України, керуючи транспортним засобом Toyota Land Cruiser 200 виїхав на зустрічну смугу руху де здійснив зіткнення із автомобілем Corvette. Від сильного удару “американця” розірвало на шматки

Водій хотрода загинув на місці. Як стверджують очевидці, водій позашляховика перебував у стані сп’яніння. Разом з цим,він не переживав, що понесе хоч якусь відповідальність: “Пох, я сотрудник, мне ничего не будет”.

На місці працює слідчо-оперативна група. По факту ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Згідно ч. 2 ст. 286 КК за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, винному загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Також можливе позбавлення права керувати транспортними засобами на три роки.

Раніше АвтоЮрист розповідав про огляд місця ДТП як слідчу дію при дорожніх аваріях.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адмін.справи ДТП
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката, виїзд на місце ДТП, захист у кримінальних провадженнях, підготовка процесуальних документів, справи про повернення водійських прав, страхові спори, справи про стягнення шкоди при ДТП т ін.

Телефонуйте: 067 157-24-14, 099 538-60-47, 093 02-83-47