ДТП з потерпілими у Харкові: перший свідок дав покази

23
Бер
2018

Справа по ДТП у Харкові за участю Олени Зайцевої і Геннадія Дронова, в якій загинуло шестеро молодих людей та ще п’ятеро отримали різного ступеня тяжкості травми розглядається в суді. Свідки почали давати покази.

Один зі свідків показав, що стояв на світлофорі поруч з Volkswagen Дронова (з лівої сторони, трішки випереджаючи) і коли починав рух, бачив, що з правої сторони від нього на великій швидкості рухався автомобіль Lexus.

Світок також зазначив, що транспортний засіб Volkswagen рухався із прискоренням.

Зі слів цього свідка також встановили, що жодний з водіїв не надавав допомогу постраждалим після трагедії. Так, як вказав свідок, Дронов стояв біля свого автомобіля і повторював, що він не винний, тоді як Зайцева була у шоковому стані.

Адвокат Зайцевої зазначила, що свідок фактично підтвердив, що Volkswagen почав рух на жовтий сигнал світлофора.

Раніше Дронов стверджував, що коли починав рух, автомобіля Lexus він не бачив і не міг бачити, оскільки японець виїхав із повороту. Однак, такі покази водія Volkswagen спростовуються показами свідка, який, знаходячись ліворуч від Volkswagen бачив, як на швидкості, з правої сторони від Volkswagen, рухався автомобіль Lexus.

Обоє водіїв притягаються до кримінальної відповідальності по ч. 3 ст. 286 КК, яка передбачає відповідальність у виді позбавлення волі від п’яти до десяти років.

Варто зазначити, що Зайцева свою вину у вчиненому повністю визнає та щиро розкаюється. Крім цього родичі Зайцевої також намагалися частково відшкодувати шкоду родичам загиблих та іншим потерпілим. Це є пом’якшуючими обставинами, які суд повинен буде обов’язково врахувати, призначаючи покарання.

Натомість Дронов свою вину категорично заперечує.

Раніше адвокат по ДТП Богдан Глядик розповідав, що в ДТП з пішоходом перший підозрюваний – водій.

АвтоЮрист повідомляв, яка кримінальна відповідальність загрожує водію, що залишив місце ДТП. (відео)

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адвокат по ДТП (адмін. справи)
Кримінальні справи по ДТП

Консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях, справи про позбавлення водійських прав, страхові спори, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47