Позбавлення волі на три роки водію Bentley за ДТП

3
Січ
2018

Кримінальна справа по ДТП, що мала місце в кінці серпня 2017 року, коли водій елітного автомобіля Bentley на пішохідному переході збив людину, закінчилася обвинувальним вироком.

26 серпня минулого року, син народного депутата Нестор Шуфрич молодший, керуючи автомобілем по вулиці Шота Руставелі у місті Києві на великій швидкості на пішохідному переході збив людину, в результаті чого постраждалий отримав тяжкі травми.

Дана подія була кваліфікована згідно частини другої статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжкі тілесні ушкодження.

За такі дії, згідно ч.2 ст. 286 КК України, передбачено відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Суд врахував щире каяття обвинуваченого, відшкодування завданої потерпілому шкоди, примирення потерпілого з обвинуваченим, усі обставин, які пом’якшують та обтяжують відповідальність та призначив покарання у виді позбавлення волі на три роки із звільненням від відбування покарання з випробуванням на один рік. Про це повідомив адвокат потерпілого в ДТП.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що підозрюваним у смертельній ДТП обрали запобіжний захід.

Кримінальні справи по ДТП
Виїзд адвоката на місце ДТП
Адвокат по ДТП

Консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист в судовому засіданні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47