Стало відомо коли зменшать швидкість руху в населених пунктах

27
Лис
2017

В Урядовому кур’єрі опублікували Постанову Кабінету Міністрів України, якою вносяться чергові зміни у Правила дорожнього руху. Цього разу зміни стосуються швидкості руху транспортних засобів.

Як і повідомлялося раніше, Уряд зменшив максимально допустиму швидкість руху у населених пунктах з 60 км/год до 50 км/год. Відповідні зміни вносяться у Правила дорожнього руху і вступають в силу з 01 січня 2018 року.

Разом з цим, згідно п. 12.8 ПДР органи місцевого самоврядування мають право на ділянках доріг, де створені дорожні умови, що дають можливість рухатися з більш високою швидкістю, встановлювати більшу швидкість руху, що додатково регулюється дорожніми знаками.

Варто також зазначити, що з другої половини 2015 року в Україні не здійснюється фіксація швидкості руху транспортних засобів. Однак, враховуючи ці зміни у ПДР, можна припустити, що вимірювання швидкості буде повернуто на автомобільні дороги.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що у МВС повідомили коли почнуть відправляти листи щастя.

Адвокат по ДТП
Оскарження штрафів
Повернення водійських прав

Консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист в судовому засіданні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47