Уряд скоригував Правила дорожнього руху у відповідність із Законом

24
Лис
2017

Весною цього року народні депутати прийняли закон, яким врегулювали рух транспортних засобів на перехресті, на якому організовано круговий рух.

15 листопада Уряд вніс зміни у Правила дорожнього руху і передбачив, що на перехресті, на якому організовано рух по колу перевагу в русі мають ті транспортні засоби, які уже здійснюють рух по колу.

Також Кабінет Міністрів дозволив здійснювати виїзд з кругових перехресть з будь якої смуги руху, за винятком, якщо такі дії створюватимуть перешкоду для транспортних засобів, які рухаються праворуч або, якщо рух на такому перехресті додатково врегульовано дорожніми знаками чи розміткою.

За порушення правил проїзду перехресть передбачена відповідальність у виді штрафу в розмірі 510 грн.

Якщо ж при порушенні правил проїзду перехресть буде створена аварійна обстановка, винному водію загрожуватиме штраф – 680 грн, або позбавлення водійських прав на рік.

Раніше АвтоЮрист розповідав про права водія при притягненні до адміністративної відповідальності.

Адвокат по ДТП
Оскарження штрафів
Повернення водійських прав

Консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист в судовому засіданні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47