Договір обов’язкового автострахування можна буде укласти через Інтернет

6
Лис
2017

Поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів стане електронним уже в наступному 2018 році.

В Міністерстві юстиції погодили розроблене Нацкомфінпослуг Положення про укладання електронних договорів. Також вносяться зміни у положення про централізовану базу даних МТСБУ.

Для того щоб укласти електронний договір обов’язкового страхування відповідальності автовласників, потрібно уде зробити електронну заявку, у відповідь на яку страховик (страхова компанія) надсилатиме заявнику (страхувальнику) пропозицію про укладення договору.

Поряд з електронним полісом чинним залишається й звичний паперовий поліс. Однак в регулятора є плани й щодо удосконалення такого поліса.

Нещодавно АвтоЮрист повідомляв, що ДТП можна оформити через мережу Інтернет. Це стало можливим завдяки запуску електронного європротоколу.

Адвокат по ДТП
Стягнення шкоди по ДТП
Кримінальні справи по ДТП

Автострахування від АвтоЮрист та лідера страхового ринку – AXA-Страхування:

Обов’язкове страхування – ОСЦПВ;
Додаткове добровільне страхування відповідальності – до 1 млн. грн. від 216 до 516 грн.;
КАСКО.

Консультація адвоката при ДТП, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист в судовому засіданні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47