Адвокат по ДТП розбиратиме трагічну автопригоду у Харкові

2
Лис
2017

Минулого місця у Харкові відбулася трагічна ДТП, яка забрала життя шістьох молодих людей. Майже така ж кількість станом на сьогодні знаходиться у лікарні в тяжкому стані.

В засобах масової інформації з’явилося багато версій того, хто ж винний у цій аварії. Основна частина, безальтернативно вважає винною водійку автомобіля Lexus, яка затримана і перебуває за гратами. Чи так це?

У п’ятницю, 03 листопада, о 16.00 в прямому ефірі на сторінці у Facebook ДжеДАІ адвокат по ДТП Богдан Глядик розбиратиметься, хто ж винний в трагедії, яка відповідальність загрожує винним та чи понесе хтось за це відповідальність. Ви дізнаєтеся: за які порушення правил дорожнього руху водія притягали до відповідальності; чи можна було уникнути зіткнення; який сигнал світлофора горів для учасників аварії.

Слідкуйте за інформацією щодо трансляції на нашій сторінці у Facebook.com/AutoYrist, залишайте запитання, висловлюйте свої думки. Обговоримо аварію в прямому ефірі.

Раніше АвтоЮрист розповідав чи загрожуватиме українським водіям кримінальна відповідальність за агресивне керування транспортним засобом.

Кримінальні справи по ДТП
Оскарження штрафів ПДР
Стягнення шкоди

Консультація адвоката по ДТП, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист в судовому засіданні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47