Автомобілі на іноземній реєстрації залишаються поза законом

3
Кві
2017

Комітет податкової та митної політики Верховної Ради не підтримав законопроект великої кількості народних депутатів про врегулювання транзиту і тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування на єврономерах.

Законопроект №5567 «Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо врегулювання транзиту і тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування)» зареєстрували 95 народних обранців. Його основною метою, як декларували законотворці, було визначення правових основ контролю переміщення на митну територію України та подальшого вивезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування з іноземною реєстрацією.

В ході обговорення, члени комітету погодилися, що велика кількість транспортних засобів на іноземній реєстрації, які зараз перебувають на території України перебуває тут з порушенням вимог митного законодавства та є неконтрольованою. А тому необхідним є вирішення цього питання та відновлення контролю над перебуванням таких авто в Україні.

Разом з тим, народні обранці не погодилися вивести «власників» авто на іноземній реєстрації у певний привілейований клас, надавши їм можливість сплачувати мита, суттєво нижчі, ніж сплатили і сплачують інші автовласники.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що в Україні хочуть запровадити практику проходження Idiotentest після позбавлення водійських прав.

Повернення водійських прав
Адвокат по ДТП
Стягнення шкоди

Юридична консультація, повернення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР, а також юридичний супровід господарської діяльності у сфері перевезення пасажирів та перевезення вантажів автомобільним транспортом, отримання дозвільних документівврегулювання договірних, трудових відносин, ведення судових спорів, захист у кримінальних справах, супровід угод та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47