МТСБУ починає виплачувати страхові відшкодування автовласникам

15
Бер
2017

В Моторному (транспортному) страховому бюро України повідомили, що розпочали приймати документи від автовласників для здійснення страхових виплат за зобов’язаннями страхових компаній «Україна» та «Скайд». Ці страхові компанії раніше було позбавлено членства в Бюро. Документи для виплати приймаються до 30 травня 2017 року.

Варто зазначити, що виплати здійснюватимуться не у зв’язку із визнанням цих компаній банкрутом, а, як стає зрозуміло з повідомлення Бюро, у зв’язку із зверненням самих страхових компаній. Передбачено, що страховик, який втратив членство в МТСБУ може звернутись до Бюро з заявою про повернення його гарантійного внеску до фонду захисту потерпілих шляхом врегулювання страхових випадків за його договорами.

МТСБУ здійснюватиме виплати за страхову компанію в межах її внеску до фонду захисту потерпілих та відповідно до кількості отриманих Бюро звернень від потерпілих за договорами ОСЦПВ такої страхової компанії. Після аналізу кількості отриманих звернень від потерпілих, МТСБУ буде визначена гранична сума виплат.

Раніше АвтоЮрист розповідав про отримання страхового відшкодування при ДТП.

Адвокат по ДТП
Стягнення шкоди
Оскарження штрафів ПДР

Юридична консультація, повернення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, а також юридичний супровід господарської діяльності, отримання дозвільних документів, у т.ч. для здійснення транспортних перевезень, врегулювання договірних, трудових відносин, ведення судових спорів, захист у кримінальних справах, супровід угод та ін.