Перевезення небезпечних вантажів в Україні здійснюватимуть за правилами ЄС

18
Січ
2017

Верховна Рада зробила крок до приведення правил перевезення небезпечних вантажів до європейських правил. В першому читанні народні депутати підтримали законопроект №4644 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо приведення їх у відповідність із законодавством Європейського Союзу у сфері перевезення небезпечних вантажів».

AutoYrist_PerevozkzНорми законопроекту передбачають перегляд компетенції органів, які здійснюють державне управління у сфері перевезення небезпечних вантажів, та пропонують визначити уповноважені органи для здійснення класифікації окремих небезпечних вантажів, проведення випробовувань зразків тари та інших засобів утримання вантажів, визначення безпечних умов перевезення окремих небезпечних вантажів тощо.

Також пропонується ввести нові поняття, зокрема «інші учасники перевезення небезпечних вантажів», уповноважений (консультант, радник) з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів».

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що в Міністерстві інфраструктури затвердили вимоги до зважування автомобілів.

БізнесЮрист
Ліцензування перевезень
Адвокат по ДТП

Юридична консультація, повернення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, ввезення транспортних засобів в Україну (митне оформлення та реєстрація транспортного засобу), отримання дозволу на продаж, а також юридичний супровід господарської діяльності, отримання дозвільних документів, у т.ч. для здійснення транспортних перевезень, врегулювання договірних, трудових відносин, ведення судових спорів, захист у кримінальних справах, супровід угод та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47