Уряд взявся за права осіб з обмеженими можливостями при паркуванні ТЗ

3
Січ
2017

В останній робочий день минулого року Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

parking_autoyrist_glyadyk-com-uaУряд пропонує за зупинку чи стоянку транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками та/або дорожньою розміткою, де дозволено зупинку чи стоянку лише водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю на порушників накладати адміністративний штраф у розмірі 1020 грн.

Такий же штраф очікує на водіїв, які припарковані на місцях для осіб з обмеженими можливостями, але не мають документів, що підтверджують їх відповідний статус.

Нестимуть також відповідальність і посадові особи, якщо на місцях для стоянки транспортних засобах не буде відведено спеціальних місць для стоянки водіїв з інвалідністю або водіїв, які перевозять осіб з інвалідністю.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що водіїв штрафуватимуть за несплату послуг з паркування автомобіля.

Адвокат по ДТП
Стягнення шкоди
Оскарження штрафів ПДР

Юридична консультація з питань повернення водійських прав, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, ввезення транспортних засобів в Україну (митне оформлення та реєстрація транспортного засобу), отримання дозволу на продаж, а також з усіх інших юридичних питань.

Телефонуйте: 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47