Прикордонний рух частково будуть регулювати Правила дорожнього руху

9
Лис
2016

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує внести зміни у діючі Правила дорожнього руху та врегулювати прикордонний рух транспортних засобів.

traffic_policeНа засіданні Уряду очільник МВС доповів про свої ініціативи. Зокрема пропонується доповнити Правила пунктом, який передбачає, що на ділянках доріг у межах прикордонної смуги та контрольованого прикордонного району на вимогу уповноваженої особи Держприкордонслужби водій повинен зупинитися з дотриманням вимог ПДР, а також пред’явити для перевірки реєстраційний документ на транспортний засіб, а також дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.

Передбачається, що прийняття запропонованих змін дозволить врегулювати питання обмеження руху в прикордонній смузі транспортних засобів, що сприятиме запобіганню порушенням законодавства з прикордонних питань, у тому числі правопорушенням, пов’язаним з організованою злочинністю та незаконною міграцією з використанням транспортних засобів.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що депутати взялися за автоматичну фіксацію порушень вимог ПДР.

Адвокат по ДТП
Стягнення шкоди
Оскарження штрафів ПДР

Юридична консультація з питань повернення права керувати транспортними засобами, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, ввезення транспортних засобів в Україну (у т.ч. по Стамбульській конвенції, митне оформлення та реєстрація транспортного засобу), оскарження транспортного податку, повернення раніше сплаченого транспортного податку, отримання дозволу на продаж, а також з усіх інших юридичних питань.

Телефонуйте: 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47