Кабінет Міністрів пропонує посилити вимоги до встановлення газобалонного обладнання

15
Чер
2016

Зареєстрованим в Раді урядовим законопроектом №4683 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері автомобільного транспорту з метою приведення їх у відповідність з актами Європейського Союзу» пропонується чітко визначити на законодавчому рівні вимоги для встановлення на транспортний засіб газобалонного обладнання.

GBOЗокрема пропонується внести зміни у статтю 32 Закону України «Про дорожній рух», яка встановлює вимоги щодо переобладнання транспортних засобів, та заборонити переобладнання транспортного засобу (встановлення газобалонного обладнання) без згоди виробника транспортних засобів та їх складових частин, без документа про технічну можливість та умови безпечного переобладнання транспортного засобу, виданого спеціально уповноваженою на це Кабінетом Міністрів України організацією з питань переобладнання.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що для ремонту українських доріг створять спеціальний дорожній фонд.

Повернення водійських прав
Допомога при ДТП
Стягнення шкоди

Юридична консультація з питань позбавлення права керувати транспортним засобом, стягнення шкоди, завданої в результаті ДТП, ввезення транспортних засобів в Україну (у т.ч. митне оформлення та реєстрація транспортного засобу), оскарження транспортного податку та ін.
Телефонуйте: 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47