Підвищення страхових виплат відкладається на наступний рік

2
Лис
2015

Державна регуляторна служба не погодила підвищення страхових сум за договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Це призвело до того, що з 1 листопада страхові суми по ОСЦПВВНТЗ не підвищилися, як було обіцяно.

GLYADYK.COM.UA_carinsur_cashРаніше Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Держкомфінпослуг) прийняла рішення підвищити максимальні страхові суми по автоцивілці. З 1 листопада розмір страхової суми за шкоду, заподіяну майну потерпілих, при ДТП повинен був становити 100 тис. грн. За шкоду, заподіяну життю та здоров’ю потерпілих ця сума повинна була становити 200 тис. грн. Однак незважаючи на значне знецінення української грошової одиниці страхові суми і далі залишаються на попередньому рівні: 50 тис. за шкоду майну і 100 тис. за шкоду життю та здоров’ю.

Залишається надія, що страхові суми можуть збільшити з наступного року. МТСБУ повідомляло, що у наступному році обов’язкове автострахування може зазнати суттєвих змін. АвтоЮрист зазначав, що отримання страхового відшкодування буде залежати від автовласників.

Раніше передбачалося, що страхове відшкодування зросте у двічі до кінця року.

Повернення водійських прав
Оскарження штрафів за порушення ПДР