Департамент ДАІ міста Києва сьогодні обшукали

3
Бер
2015

Слідчі столичної прокуратури сьогодні провели обшук у Департаменті Державтоінспекції Києва.

otmena-shtrafov-gaiВ рамках кримінального провадження, пов’язаного із незаконним притягненням до адміністративної відповідальності учасників руху «Автомайдан» у січні-лютому минулого року під час Євромайдану в ДАІ проведено обшук.

Слідчі разом із працівниками міліції провели обшук в головному управлінні ДАІ столиці. Вилучили протоколи, жорсткі диски, інші документи. Шукали будь які документи, які б мали відношення до фальшування протоколів про адміністративні правопорушення відносно учасників мирних акцій протесту під час Революції гідності.

Олена Яхно, керівник прес-служби столичної прокуратури, на своїй сторінці у Facebook повідомила, що в результаті проведення обшуку «знайшли все, що шукали».

В рамках кримінального провадження керівним особам та інспекторам ДАІ міста Києва загрожує кримінальна відповідальність згідно статті 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій) та частини 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України, за що передбачена відповідальність до 5 років позбавлення волі.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, за що передбачено позбавлення права керувати транспортними засобами.