Отримати ліцензію на перевезення можна також за допомогою Укрпошти

9
Тра
2014

Укртрансінспекція повідомила, що скоро отримати ліцензію на перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом по Україні можна буде через засоби поштового зв’язку.

151-300x200Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті вважає, що це дозволить створити ефективні механізми доступу до адміністративних послуг, закріпити прозорість та легкість отримання результату.

Заявник подаватиме заповнену та особисто підписану заяву із необхідним пакетом документів, які передбачає Закон України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» та переліком документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності, що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2001 № 756. У заяві потрібно вказати як заявник бажає отримати документ (за допомогою поштового зв’язку або особисто отримати в Укртрансінспекції).

Сьогодні проходить процедура укладання необхідних документів з Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта».

Джерело: Мінінфраструктури