Камери автоматичної фіксації порушень ПДР навчили фіксувати не тільки перевищення швидкості руху

1
Лип
2020

Від сьогодні, з 01 липня, камери будуть фіксувати також рух смугами громадського транспорту та проїзд на забороняючий сигнал світлофора.

адвокат - листи щастя - порушення ПДРНагадаємо, що за рух смугою громадського транспорту передбачений штраф у розмірі 510 грн. За проїзд на забороняючий сигнал світлофора – 425 грн.

Разом з цим, якщо відповідне правопорушення зафіксовано камерами автоматичної фіксації порушень ПДР, у перші 10 днів з дня вступу постанови про накладення штрафу, можна сплатити лише половину такого штрафу.

Сьогодні, згідно даних МВС, на загально державних автомобільних дорогах працює 25 камер автофіксації та ще 20 камер слідкують за дотриманням ПДР у м. Києві.

Раніше, АвтоЮрист розповідав усе про автоматичну фіксацію порушень ПДР.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адміністративні ДТП (ст. 124 КУпАП)
Кримінальні справи ДТП (ст. 286 КК)

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів в поліцію, в суд, позовна заява, апеляційна скарга, ✔ захист у кримінальному провадженні по ст. 286 КК (ДТП з потерпілими), ✔ участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про повернення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ справи про стягнення матеріальної і моральної шкоди та ін.

Телефонуйте: 067 157-24-14 (після 20.00 – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47, 095 120-42-32

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Twitter і канал YouTube, а також на наш Telegram-канал

Використання матеріалів з сайту GLYADYK.COM.UA для використання в публікаціях дозволяється лише за наявності прямого активного посилання на джерело