АвтоПраво: евакуація автомобіля за порушення правил зупинки і стоянки

15
Тра
2020

Евакуація автомобіля за порушення ПДР – актуальна тема, особливо для столичних автовласників. Щодня, тільки у Києві евакуюють близько 200 автомобілів.

адвокат Глядик - евакуація автомобіляЗа що можуть евакуювати автомобіль? Які штрафи за порушення правил зупинки і стоянки? Як повернути евакуйований транспортний засіб? Чи можна оскаржити штраф і евакуацію?

Як регулює питання евакуації закон та що є насправді (поділилися власним досвідом) розбирали я, партнер юридичної компанії АвтоЮрист, адвокат Богдан Глядик і головний редактор журналу АвтоЦентр Владислав Матяш в ефірі на сторінці у Facebook журналу Автоцентр і на YouTube-каналі Першого автомобільного в новій програмі Автоправо.

Запис програми можете дивитися у нас на сторінці Facebook, а також на сторінках Автоцентр і Першого автомобільного каналу.

Але це не все 🙂 Проект Автоправо ми хочемо зробити цікавим для вас і щоб він давав хоч якусь користь автовласникам. Для цього потрібна ваша допомога.

1. Нам буде легко працювати для вас, якщо ви будете нас дивитися. Зробити це можна або на Фейсбук сторінці Автоцентр або через ютуб канал Першого автомобільного.

Розглядаємо ще варіант трансляції в Instagram. Можливо ми зможемо транслювати ефір на нашій сторінці в Instagram (посилання), тому підпишіться щоб не пропустити; плюс там крім ефіру є багато цікавого).

В ефір плануємо виходити щочетверга. Але, оскільки я як адвокат маю певний завантажений графік, часто доводиться виїжджати на судові засідання, для проведення слідчих дій в регіони, не завжди вдається повертатися в Київ, тому можлива корекція графіку. Але, якщо ви слідкуватимете за нами, ви точно знатимете, коли буде онлайн ефір.

2. Другий важливий момент – нам потрібні питання і ситуації від Вас. Чим більше питань, тим більш цікаво повинно вийти.

Слідкуйте за темами майбутніх ефірів і надсилайте питання, відповіді на які ви б хотіли отримати. Не знаю чи вийде, але розглянемо варіант ваших підключень до онлайн ефірів.

Крім питань по конкретних темах, надсилайте також і варіанти тем, які вам цікаві. Діліться своїми реальними історіями, своїм досвідом. Давайте свої пропозиції щодо організації, формату програми, висловлюйте свою критику.

Куди присилати питання. Усі питання, пропозиції, ваші історії ви можете писати безпосередньо мені у соціальних мережах, а також, напевно найзручніший спосіб, під анонсами про конкретну тему ефіру.

3. Я прошу вашої допомоги. У нас в планах робити такі ефіри регулярно. Будемо обговорювати цікаві і не дуже питання саме з автоправа. Будемо розбирати цікаві ситуації на дорозі. Можливо наша з вами активність приверне увагу до проблем на дорозі саме тих інстанцій, які повинні такі проблеми вирішувати. Але все це не має сенсу без вас. Цікаво повинно бути саме вам.

Підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах: Facebook, Instagram, а також на наш Telegram-канал та слідкуйте за анонсами наступних випусків.

Буде цікаво