Скандал? Легендарний футболіст опублікував викривальну фотографію

21
Чер
2019

Мільйони футбольних фанатів розглядають і обговорюють фотографію, яку виклав у соціальній мережі Instagram всесвітньо відомий і легендарний футболіст.

Увагу до себе привернув воротар збірної Італії по футболу, Ювентуса, ПСЖ – Джанлуіджі Буффон. Спортсмен виклав свою фотографію, на якій видно, що він перебуває за кермом автомобіля, який рухається зі швидкістю 155 км/год. та ще й не пристебнутий паском безпеки.

Уважні вболівальники помітять також і пачку від сигарет на водійських дверях.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що плата за користування дорогами порушує права громадян.

P.S. На стадіоні у Дортмунді розповідають легенду, що Джіджі після футбольного матчу випив 9 літрів пива.

Оскарження штрафів ПДР
Повернення водійських прав
Кримінальні справи ДТП (ст. 286 КК України)

Юридична консультація адвоката по ДТП, ✔ виїзд адвоката на місце ДТП, ✔ підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, позовна заява ✔ захист у кримінальному провадженні, ✔ слідчі дії (огляд місця ДТП, допит, обшук, затримання, обрання запобіжного заходу, слідчий експеримент, експертиза по ДТП тощо), ✔ справи про позбавлення водійських прав, ✔ оскарження штрафів за порушення ПДР, ✔ спори із страховими компаніями, ✔ справи про стягнення шкоди, отриманої в ДТП та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 093 602-83-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах:
https://www.Facebook.com/AutoYrist, https://www.Instagram.com/AutoYrist, https://www.Twitter.com/AutoYrist та канал https://www.YouTube.com/BogdanGlyadyk