Нетверезі водії нестимуть кримінальну відповідальність

22
Лис
2018

Верховна Рада прийняла закон, яким керування транспортними засобами у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду на стан сп’яніння криміналізовано.

Це означає, що водії більше не нестимуть адміністративну відповідальність за нетверезе водіння. Після вступу закону в силу, це буде уже злочином.

Змінюються і розміри штрафів за відповідне правопорушення. Замість 10200 грн., за новим законом штраф становитиме від 17 до 34 тис. грн. Позбавлення права керувати транспортними засобами буде застосовуватися не на один рік, а до трьох років.

При повторності, водій нестиме кримінальну відповідальність у виді штрафу в розмірі до 51 тис. грн. з позбавленням водійських прав.

Раніше АвтоЮрист розповідав чи передбачена відповідальність за несезонні шини.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Кримінальні справи по ДТП
Повернення водійських прав

Юридична консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів, заяв, скарг, клопотань в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях (огляд місця ДТП, допит, обшук, обрання міри запобіжного заходу, експертиза по ДТП тощо), справи про позбавлення водійських прав та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14 (після 20.00 до 9.00 та у вихідні – Viber, WhatsApp, Telegram), 099 538-60-47

Слідкуйте за нашими публікаціями, підписуйтеся на нас у соціальних мережах: Facebook.com/AutoYrist, Instagram.com/AutoYrist та канал YouTube.com/BogdanGlyadyk

Адвокат по кримінальних справахhliadyk.com