ДТП з постраждалими у Дніпропетровській області

19
Тра
2018

Дорожньо-транспортна пригода відбулася 18 травня у м. Кам’янське. Внаслідок зіткнення пасажирського автобуса із вантажівкою травм різного ступеня тяжкості зазнали 22 особи, у т.ч. троє дітей.

Як попередньо встановлено, водій маршрутки відчув себе погано та втратив свідомість. В результаті мікроавтобус в’їхав у вантажівку, яка стояла на узбіччі.

Потерпілих доставлено в заклади оходони здоров’я для надання медичної допомоги.

Дана автопригода кваліфікується за ч. 2 ст. 286 КК України, згідно якої, як зазначає адвокат Богдан Глядик, передбачена кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі строком від 3 до 8 років за порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до завдання потерпілим тяжких травм.

Місце ДТП обстежують слідчі, які повинні зібрати слідову інформацію, опитати очевидців, встановити наявність інших доказів по справі (наприклад, відеозаписи з камер спостереження).

Під час розслідування ДТП буде проведено ряд експертиз, зокрема судово-медична (для встановлення ступені тяжкості отриманих потерпілими травм, а також щодо стану здоров’я водія мікроавтобуса), трасологічна, автотехнічна, а також експертиза технічного стану транспортних засобів.

Раніше АвтоЮрист розповідав, про експертизи при ДТП.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адвокат по ДТП (адмін. справи)
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката, стягнення завданої матеріальної та моральної шкоди, страхові спори, підготовка документів (заяв, скарг, претензій), представництво в судах, справи про повернення водійських прав, захист у кримінальних провадженнях та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47