Чергова масштабна ДТП і знову у Харкові

15
Кві
2018

Дорожньо-транспортна пригода відбулася у Харкові на перехресті вул. Академіка Павлова і Механізаторської. В результаті автопригоди травми різного ступеня тяжкості отримали семеро осіб. Усіх постраждалих госпіталізували.

По факту ДТП в поліції готуються внести відомості до єдиного реєстру досудового розслідування (ЄРДР) згідно ст. 286 КК України. Після визначення тяжкості отриманих постраждалими травм, буде відомо більш точну кваліфікацію.

Згідно ч. 1 ст. 286 КК України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Згідно ч. 2 ст. 286 КК України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження передбачає кримінальну відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Адвокат Богдан Глядик розповідає, що в ДТП з пішоходом перший підозрюваний – водій (відео).

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що суд стягнув кошти за автомобіль, проданий по довіреності.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адвокат по ДТП (адмін. справи)
Кримінальні справи по ДТП

Юридична консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, участь у слідчих діях, справи про повернення водійських прав, страхові спори, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47