Слідчі встановили особу водія, який збив пішохода і зник з місця ДТП

17
Січ
2018

Чергова трагічна ДТП, яка привернула увагу суспільства знову відбулася у Харкові 16 січня. На пішохідному переході водій автомобіля Toyota збив 17-річного юнака, який загинув на місці. Автівка, яка збила пішохода з місця автопригоди зникла. Трагічна автопригода була зафіксована на відеореєстратор автомобіля, який стояв безпосередньо перед пішохідним переходом.

Через деякий час, у той же день, слідчим вдалося відшукати автомобіль Toyota, який був покинутий неподалік місця трагедії. Водія в автомобілі не було.

В результаті проведених оперативно-розшукових засобів слідчим вдалося встановити особу водія, якого підозрюють у керуванні транспортним засобом в момент ДТП. Як повідомляється, ним виявився 18-річний житель Харкова Тигран Енгибарян, який отримав водійські права декілька тижнів тому, перед самим Новим роком. Незважаючи на це, стверджується, що автомобілем водій керує останні два роки.

За повідомленням МВС, Тигран Енгибарян уже затриманий в порядку ст. 208 КПК, йому оголошено про підозру. Протягом 72 годин суд повинен обрати підозрюваному водію запобіжний захід.

Згідно ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше АвтоЮрист розповідав про експертизи при ДТП.

Виїзд адвоката на місце ДТП
Адвокат по ДТП
Кримінальні справи по ДТП

Консультація адвоката, виїзд адвоката на місце ДТП, підготовка документів в поліцію, в суд, захист у кримінальному провадженні, справи про позбавлення водійських прав, стягнення шкоди, завданої при ДТП, оскарження штрафів за порушення ПДР та ін.

Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47

Підписуйтеся і дивіться нас на YouTube.com/BogdanGlyadyk