Великовагові транспортні засоби будуть ставити на штрафмайданчик

21
Кві
2016

Цього року варто очікувати особливого контролю за рухом автомобільними дорогами великовагових транспортних засобів. Про це натякають в Укравтодорі.

gvkЗокрема Міністерство інфраструктури доручає Укртрансбезпеці крім штрафів за рух перевантаженими транспортними засобами ще й доставляти такі автомобілі на спеціальний майданчик для тимчасового зберігання.

Згідно адміністративного кодексу, за порушення правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями або залізничними переїздами передбачена відповідальність у виді штрафу в розмірі від 510 до 680 грн.

Минулого року ініціювалося питання збільшення штрафів за перевантаження транспортних засобів. Пропонувалося встановити штрафи в розмірі від 8500 до 85 тис. грн. Однак законодавчого затвердження ця ініціатива поки що не знайшла.

Раніше АвтоЮрист повідомляв, що будівництво об’єктів будуть здійснювати за новими правилами.

Ліцензування перевезень
Дозвіл на рух для негабаритів
Повернення водійських прав

Юридичний супровід підприємницької діяльності, отримання дозвільних документів, у т.ч. для здійснення транспортних перевезень, врегулювання трудових відносин, ведення судових спорів, захист у кримінальних провадженнях, супровід угод та ін.
Телефонуйте 067 157-24-14, 099 538-60-47 або 093 602-83-47